We trainen in de Stedelijke Sporthallen in Poperinge

We trainen in de Stedelijke Sporthallen in Poperinge

Praktisch

Praktisch

We trainen in de tatamizaal van de Stedelijke Sporthallen in Poperinge. Voor een eerste keer kan een ju-jitsuka gewoon les volgen met een trainingspak. In de club verneem je meer over de kledij of kimono. De passende kledij kan je zelf aankopen of bestellen via het secretariaat van de club.

Veelal wordt getraind in verschillende groepen. We trainen volgens leeftijd en/of lichaamsbouw, naargelang van de ervaring en/of vordering . Ju-jitsuka's trainen altijd met partner(s). Hierdoor wordt het contact geleidelijk bevorderd en durven ju-jitsuka's fysiek contact maken.

Na inschrijving en betaling krijgt elke ju-jituka's een unieke badge met QR-code waar belangrijke gegevens op staan.


Inschrijving Ju-jitsu of Zelfverdediging

Inschrijving Ju-jitsu of Zelfverdediging

Gratis training of eerste les. Instappen kan elk moment van 't jaar. Na een eerste training kan je mits betaling van een kleine bijdrage nog 3 lessen volgen alvorens het volledige jaarlijkse lidgeld te betalen. Deze bijdrage wordt dan in mindering gebracht bij betaling van het jaarbedrag.

Het jaarlijkse lesgeld dient betaald te worden na deze proefles(sen) en dit in de daarop volgende trainingen. Bij een hernieuwing wordt betaald in september of in januari, naargelang van de periode waarin men startte.

Welkom op de open trainingsdagen in september en/of januari op woensdagnamiddag en donderdagavond.

Download het onderstaande word of pdf-document, breng het document grotendeels zelf ingevuld en ondertekend mee naar bij de volgende training, of je kan ook mailen naar info@isshinpoperinge.be. Per post naar: Isshin vzw, Abelestationsstraat 14 D/00, 8970 Poperinge.

Ziekenfonds betaalt deel van het lidgeld terug. Informeer bij uw mutualiteit en laat de nodige formulieren invullen door het Isshin-secretariaat.


Ju-jitsu ​in tijden van Corona

Ju-jitsu ​in tijden van Corona

Klik op deze link: coronamaatregelen en lees alle info over de maatregelen die worden genomen door de overheid en de federatie. Volg ook de nieuwsbrief van Isshin vzw en/of bij vragen, contacteer het secretariaat, trainers en/of bestuur. We volgen stipt de richtlijnen van de sportdienst en stad Poperinge.